Nyheter

2016-10-09  
Rökning på bästa sätt - Skärgårdsröken

Nu kan du läsa om Skärgårdsröken i senaste nummret av Jaktmarker och Fiskevatten på sidorna 42 och 45.

2016-08-12
Nu finns vi med i nya utgåvan av boken
Rökning - Så röker du kött och fisk.

Nu finns vi med i den nya utgåvan av boken "Rökning - Så röker du fisk och kött" författad av Alf Andersson och utgiven av bokförlaget Settern. På sidan 44 och 50 kan du se vår rök, Skärgårdsröken. Boken är en faktabok som passa alla- från nybörjare till kunniga profs. "Så röker du fisk och kött".  Läs mer

2016-04-12
Vi söker en person med genuint intresse för rökt mat.

 Vi har en receptsamling som vi vill se utökas med massor av kulinariska rätter. Besöksfrekvens på vår hemsida är mycket bra och det finns nu en möjlighet för dig att nå ut till många likasinnade. Hör av dig till oss om du är intresserad.