Allt du behöver veta för att röka fisk och kött.

Skärgårdsröken- unik i sitt slag.
Rök på det naturliga sättet som man gjort sedan urminnes tider. Skärgårdsröken är en kombinerad vedeldad varm- och kallrök som ger dig det perfekta resultatet.
Vill du veta mer läs här.

Senaste nyheter:

2017-06-12
Nu finns vi med i boken
"Så röker du kött och fisk

2016-10-09
Ny Guide i tidningen Jaktmarker och Fiskevatten.
Rökning på bästa sätt - Skärgårdsröken

Smaksätt med olika träslag
Inga briketter eller rökspån behövs. Använd granris, enris, äppel-, vinbärs-, körsbärs- eller andra lövträd du har tillgång till för att testa fram din egen favoritsmak. 
Med egen ved slipper du kostsamma briketter och rökspån. Har du ingen egen ved, kan du beställa  finhuggen alved i 60 liters säckar.

Oberoende av elektricitet
Skärgårdsröken kräver ingen elektricitet vilket gör att du kan placera röken fritt på tomten, vid jaktstugan eller ute på din brygga där el saknas.

Minimal passning
Tack vare Skärgårdsrökens smarta konstruktion med två spjäll, behöver den minimal passning av elden för att hålla en jämn temperatur i rökskåpet.

Produkt med hög kvalitet
Skärgårdsröken är svensktillverkad och framtagen och testad för vårt tuffa klimat. Eldstaden är väl isolerad för att man inte skall brånna sig och att den inte börjar rosta. Rökskåpet är tillverkat av björkplywood specialanpassat att klara vårt klimat. Du kan måla skåpet med medföljande tjära eller måla som vi gjort på våra bilder.

Här kan du lära dig allt du behöver veta för att röka fisk och kött

Upptäck vår receptsamling

Lär dig hur man saltar in fisk och kött